‘Δημιουργούμε την τύχη μας χτίζοντας το χαρακτήρα μας σε απάντηση αυτού που η ζωή μας παρουσιάζει.
Κάθε ζωή είναι ένα μοναδικό μονοπάτι προς το δικό της σπίτι’.

Elizabeth Spring

Γεια χαρά! Ονομάζομαι Μαρία Κόντου και σας καλωσορίζω στο αστρολογικό μου site! Η ενασχόλησή μου με την τέχνη της Αστρολογίας και την αποκωδικοποίηση της δικής της γλώσσας ξεκινά χρόνια πριν κυρίως εξαιτίας του ενδιαφέροντός μου για τον Άνθρωπο. Η παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς ήταν πάντα κάτι που κέντριζε το ενδιαφέρον μου. Αυτό εντάθηκε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει άρρηκτη σύνδεση ανάμεσα στον εσωτερικό μας κόσμο και σε αυτόν της εξωτερικής πραγματικότητας και ότι είμαστε όλοι σε ένα ταξίδι που σκοπό του έχει να μας βοηθήσει να επεκτείνουμε τη συνειδητότητά μας.

Είμαι απόφοιτος της σχολής Faculty of Astrological Studies (D.F.Astrols) και έχω ειδικευτεί στην Εξελικτική Αστρολογία με έναν από τους καλύτερους δασκάλους στο χώρο, τον Mark Jones. Έχω επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια του μοναδικού Steven Forrest.

Επιθυμία μου είναι να μοιραστώ τη γνώση που έλαβα με την πρόθεση να σας βοηθήσω να αποκτήσετε μια πιο αντικειμενική θεώρηση της υποκειμενικής σας εμπειρίας. Θα ήθελα ακόμα να σας βοηθήσω να θεραπεύσετε παλιά τραύματά σας μέσα από τη καλύτερη συνειδητοποίησή τους και να αναγνωρίσετε την προοπτικής σας ώστε να είστε ικανοί να κάνετε πιο συνειδητές επιλογές που να υποστηρίζουν την εξέλιξη της ψυχής σας.

Να αναφέρω για το τέλος ότι είμαι επίσης απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό στις Σύγχρονες Λογοτεχνικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιου του Lancaster, στην Αγγλία.